Smart Opleidingen

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Joomla cursussen PDF Afdrukken E-mailadres

U wilt een website voor uw bedrijf of vereniging. Tegenwoordig kun je immers niet meer zonder. Het laten bouwen en beheren van een site door een ander brengt veel kosten met zich mee en  maakt u ook nog eens afhankelijk van een ander.
Na een Joomla cursus beheert u uw eigen website zelf.

Een website bouwen en beheren kunt u ook zelf. Het is zelfs vrij eenvoudig.  Smart Opleidingen heeft een concept ontwikkeld waarbij u in drie dagen de basiskennis heeft om zelfstandig en snel uw eigen site te maken. In de 3-daagse cursus hebben wij de zoekmachine optimalisatie module opgenomen. Daarnaast bieden wij een aantal uitbreidingsmodules zoals webwinkel en digitale nieuwsbrieven.

Wij bieden professionele opleidingen en cursussen voor particulieren, non-profit organisaties en het midden- en kleinbedrijf  tegen een aantrekkelijk tarief. Dat kan door onze module gerichte aanpak.
Door de kleine groepen, en de ‘direct aan de slag’ leermethode beheerst u de lesstof  in korte tijd. Bovendien biedt Smart Opleidingen iets extra’s:

-          ondersteuning ook na de cursus
-          een gratis jaar hosting van uw site
-          mogelijkheid om een basis site te laten bouwen, u beheert de site wel zelf

Smart Opleidingen gebruikt Joomla! als content management systeem (CMS) voor het bouwen en onderhouden van websites. Door de vele mogelijkheden is  Joomla! een van de meest populaire en veilige webbouwpakketten. Met veel gratis opties. En waar je nauwelijks technische kennis voor nodig hebt.

Een training bij Smart Opleiding verdient zichzelf niet alleen in korte tijd terug, u zult ook  plezier beleven aan het beheren van uw eigen website.

Het team van Smart Opleidingen.

 
<<  Maart 2015  >>
 Ma  Di  Wo  Do  Vr  Za  Zo 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

joomla opleidingen webdesign opleiding cursus webwinkel bouwen nieuwsbrieven maken seo zoekmachine optimalisatie
Smart Opleidingen | Wezuperstraat 3 | 7852 TG Wezup | 0591 227 393 | 06 835 70807